Európai turnéja előtt Miskolcra látogat Azahriah

Megosztás

Igazán nem panaszkodhatunk a miskolci nyárra, hiszen szinte minden hétvégére jut egy kisebb fesztivál, egy nagyobb koncert, vagy legalább egy óriási vihar. Nem árt résen lenni, ha nem akarunk lemaradni semmiről: például augusztus elején nem érdemes kihagyni Azahriah és Dzsúdló koncertjét.

Amennyiben nem egy kő alatt élünk, biztosan hallottuk már valahol Azahriah nevét. A fiatalember neve folyik a csapból is, a kritikusok és a rajongók szerint őstehetség és amit ő csinál, azt látni kell. Legutóbb márciusban találkozhattunk vele itt Miskolcon, a Helynekem falai között, ahova csak a legszerencsésebbek juthattak be – már napokkal a koncert előtt minden jegy elkelt. Persze ebben semmi meglepő nincs, jellemzően telt házzal fut minden egyes fellépése. A közelmúltban Mezőkövesden adott koncertet, ahol annyian akarták látni a mindössze 21 éves énekest, hogy egy gombostűt sem lehetett volna leejteni.

Azahriah dalainak elsöprő sikerén felbuzdulva a menedzsmentje úgy döntött, a nemzetközi megmérettetéssel is megpróbálkoznak. Őszre 8-10 állomásos európai turnét szerveznek, és egy angol ügynökséggel is leszerződtek. De mielőtt nekivág a világnak, augusztus 11-én ellátogat a Lovagi Tornák terére.

A borsodi származású Dzsúdló kicsit más stílusban, de hasonló sikerrel és lelkesedéssel gyártja a slágereket. A slam poetrys múlttal rendelkező Juhász Márton Dzsúdló projektjével a 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerte. 

Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában.

A borsodiak jó emberek, a tyúkokat is szeretik (Dzsúdló)

Fotók: Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek